avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Unde as putea gasi in Cluj Napoca, cartea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Unde as putea gasi in Cluj Napoca, cartea tehnica ...

Buna ziua. Unde as putea gasi in Cluj Napoca, cartea tehnica a unui bloc din cartierul Gheorghieni?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:47, 17 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cartea tehnica a unei cladiri se intocmeste in mai multe exemplare, de obicei 4 ex. astfel:
- un ex. ramane la proiectantul cladirii;
- un ex. se preda la constructorul cladirii;
- un ex. se preda la primarie (biroul specializat);
- un ex. se preda la asociatia de proprietari, daca la darea in folosinta a cladirii, este infiintata as. prop., daca nu, atunci CT se pastreaza in arhiva pimariei; cel putin asa s-a intamplat la noi la IASI, cand dupa 1990 ne-au chemat la spatiul locativ si ne-au inmanat exemplarele la toate blocurile componente asociatiei noastre;
Acum, daca blocul dvs. este mai vechi si asociatia de locatari/proprietari nu a intrat in posesia cartii tehnice, trebuie sa va adresati primariei - birou spatiu locativ; as. prop. intocmeste o cerere la primarie, si solicita eliberarea exemplarului pentru as. prop. Este posibil ca exemplarul dvs. sa nu mai existe nici in arhiva si atunci va fi necesar sa se intocmeasca o copie a cartii tehnice, eventual contra-cost...
Mult succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati oficial la serviciul urbanism din primaria teritoriala eliberarea unui duplicat carte tehnica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a imobilului. ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Revin cu o intrebare la dumneavoastra.Sunt presedinta a A.P. a unui bloc nou,construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Am solicitat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa reconstitui cartea tehnica a blocului ? mariamoise mariamoise Sint administrator la un bloc construit in anul 1961.In anul 2006 l-am inscris in programul de reabilitare termica,in 2010 am ajuns pe locul 1 dar nu s-au ... (vezi toată discuția)
Lipsa cartea tehnica a blocului ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari la un bloc construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Dezvoltatorul nu ne-a dat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)