avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua, Am urmatoarea situatie: salariata ( fisa ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua, Am urmatoarea situatie: salariata ( fisa aptitudine ...

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: salariata ( fisa aptitudine declarata la ex periodic apt) lesina la locul de munca se cheama ambulanta ( 2 zile la rand) ... salariata spune ca pateste acest lucru de ceva timp... situatia persista, postul are anumite riscuri, care este procedura? poate angajatorul sa solicite o reevaluare ? neoficial a fost solicitat, a platit angajatorul, iar in urma investigatiilor nu a aparut nici o problema ... ce poate face medicul de medicina muncii / angajatorul . Ma intereseaza din ambele perspective care este procedura.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: a.stancu@ , utilizator 16:05, 17 Martie 2022
Si diagnosticul l-ati primit?
Exista vreo legatura intre conditiile de la locul de munca si aceste lesinuri?
Medicul de medicina muncii o poate trimite la un control de specialitate ( neurologic...) daca considera necesar si apoi completa fisa de aptitudine in consecinta.
Neurologic conform investigatiilor (Rmn, eeg video) ... nu are diagnostic... este ok , practic nu avem document in baza caruia sa facem o evaluare .... fizic starea de rau persista, insa documentele medicale demonstreaza ca este apta de munca
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
a.stancu@, utilizator
Atunci asta e...
Puteti face o comunicare catre ITM in care sa prezentati cazul, atasati toate documentele... sa aveti o dovada in caz ca se intampla ceva mai grav...
asa ma gandeam si eu... pentru ca nu am nici o baza legala pentru a actiona...
Multumesc pentru raspuns!
Eu nu vad alta solutie... dar mai asteptati si alte raspunsuri/sugestii,

Alte discuții în legătură

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez daca vreau sa dau angajatorul in judecata? iuliana91 iuliana91 Bună seara,soțul meu lucreaza din martie 2016 ca Stivuitorist la un depozit,în 2018 a fost operat de hernie de disc,i sa spus sa nu ridice.Anul acesta mai ... (vezi toată discuția)
Solicitarea schimbarii locului de munca in caz medical vykyciorea vykyciorea fiind angajat al unei firme cu contract pe perioada nedeterminata ,in urma unor probleme medicale urmate de internari si investigatii medicale mi s-a prescris ... (vezi toată discuția)