avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!In Aprilie 2021 am fost depistat cu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!In Aprilie 2021 am fost depistat cu o alcoolemie de ...

Buna ziua!In Aprilie 2021 am fost depistat cu o alcoolemie de 0.43 in etilotest,iar la analize 0.63 si 0.30.După 6 luni am fost chemat la secție,am luat o amenda contravenționala si am fost trimis la parchet pentru un document necesar recuperării permisului,însă la parchet mi s-a comunicat ca dosarul nu imi este soluționat .De atunci nu mai am nici o informație.Ce ar trebui sa fac?
Cerere prin care sa solicitati stadiul up.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

N.u.p. În cat timp primesc instiintarea pentru a merge dupa permis? georgesb georgesb va rog sa ma lamuriti cu o chestie sunt disperat...am fost implicat intr-un accident de circiulatie anul trecut in aprilie am fost testetat cu aparatul ... (vezi toată discuția)
Termen aflare dosar si solutionare ionut74 ionut74 Buna ziua,in 31.05.2015 am fost oprit de politia rutiera si testat cu etilotestul,in aer am avut 0,68.Am mers cu echipajul la sectie,mi-a facut actele,am mers ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan: alcoolemia a fost cu 0.03 peste limita contravenției. care poate fi sentința și cum pot grăbi soluționarea dosarului de urmărire penală? MirceaPa MirceaPa Bună ziua, Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 în aerul expirat. Mi s-a prelevat proba de sânge la IML, și încă nu am primit rezultatul. Am fost la ... (vezi toată discuția)