avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen aflare dosar si solutionare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen aflare dosar si solutionare

Buna ziua,in 31.05.2015 am fost oprit de politia rutiera si testat cu etilotestul,in aer am avut 0,68.Am mers cu echipajul la sectie,mi-a facut actele,am mers de buna voie cu ei la spital de 2 ori ptr probe.Mi-au retinut permisul si mi-au dat o hartie in care se spune ca nu pot circula pana nu se ia o hotarare definitiva.Ok,am mers la IML si am platit analizele ptr sange,au iesit 1,31 si 1,15.Apoi am mai fost de 3 ori la diferiti ofiteri la politie,am dat si redat aceeasi declaratie,iar din 6 septembrie 2015 mi s-a spus ca dosarul pleca la procuratura si voi fi informat de ce urmeaza.Din ziua aceea nu mai stiu nimic,domnul ofiter mi-a spus ca el a trimis de atunci dosarul si sa astept.Precizez ca sunt cu cazierele curate,imaculate,nu am nici o amenda,nici o contraventie,nimic.Ce pot sa fac sa aflu in ce stadiu sunt?si din experientele dvoastra care este posibilul verdict?Incep sa am probleme la firma unde lucrez din cauza lipsei permisului(ok,nu sunt sofer,dar imi trebuie uneori permisul).Va multumesc si astept raspunsurile dvoastra pertinente.O zi buna va doresc.
Pentru a afla stadiul de solutionare al dosarului dvs. trebuie sa mergeti la parchetul de pe langa judecatoria care a instrumentat dosarul si sa intrebati. Este posibil ca procurorul de caz sa aiba foarte multe dosare in lucru si din acest mortiv sa intarzie cu solutionarea dosarului dvs. Avand in vedere alcoolemia de 1,30 si 1,15 veti fi trimis in judecata. Exista si posibilitatea ca procurorul de caz să dispuna o solutie de renuntare la urmarirea penala.
Este bine sa adresati cererea pentru stadiul cercetarii si in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare neinceperea urmaririi penale shpaima shpaima Am un \"prieten\" care acum vreo 6 luni mi-a facut aceeasi plangere penala pentru a 3-a oara. primele doua plangeri au fost solutionate cu NUP si mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere basu radu basu radu Buna ziua! In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice nesolutionat de 3 ani Vera_burbutan Vera_burbutan Va rog sa imi da-ti vreo idee ptr eu nu mai stiu ce sa cred. In vara anului 2009 am iesit de pe o straduta cu spatele, nu m-am asigurat si am lovit o dacia ... (vezi toată discuția)