Am un "prieten" care acum vreo 6 luni mi-a facut aceeasi plangere penala pentru a 3-a oara.
primele doua plangeri au fost solutionate cu NUP si mi-a fost comunicata decizia. La cea de-a doua, prietenul chiar a contestat NUP-ul, iar judecatorul a mentinut decizia procurorului
Referitor la aceasta ultima plangere, la care am mers si am dat ca si pana acum declaratii la politie, nu mi-a sosit niciun fel de comunicare pana la aceasta data.
Faptul ca sunt nevinovat este evident si din solutionarea celorlalte doua plangeri, dar normal, nu-mi face placere sa fiu cercetat.
Din moment ce nu am primit nicio comunicare din partea procuraturii, este posibil sa fiu inca in faza de cercetare? cum pot afla in ce stadiu se afla plangerea individului.
Cel mai simplu este sa mergeti la secretariatul parchetului. O varianta mai este sa trimiteti o adresa prin care sa vi se comunice stadiul dosarului (dureaza si o luna sa va raspunda, de aceea recomand prima varianta).
Ce urmeaza dupa nup?
george70
Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)