avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 1, Decizia decanului de returnare a onorariului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

1, Decizia decanului de returnare a onorariului de catre un avocat ...

1, Decizia decanului de returnare a onorariului de catre un avocat are putere executorie?
2, De la momentul depunerii reclamatiei pana la solutionarea plangerii de catre barou, se considera intrerupt (suspendat) termenul prescriptiei?
3, Daca demarez in paralel si o procedura ref. la cereri cu valoare redusa, este ok, sau este mai bine sa astept decizia decanului?
Daca cer pe langa returnarea onorariului si dobanda legala, cine face ascest calcul? Este posibil ca Baroul sau instanta sa-mi impuna ca acest calcul sa fie facut de executor, expert contabil?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva avocatului caradis caradis Buna ziua. Ma confrunt cu o problema care pur si simplu m-a lasat cu gura cascata. Acum un an am angajat un avocat. Contract si plata integrala a sumei si a ... (vezi toată discuția)
Refuz desemnare avocat de catre decan tobescu tobescu Buna ziua, as avea o întrebare multumesc pentru raspunsurile Dvs. O prietena de a mea a obtinut \"asistenta juridica gratuita si totala\" de la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Temei legal mi123 mi123 am inchiat contract de asistenta juridica cu un avocat . I- am platit jumatate din onorariu pe loc.Pentru ca nu am fost multumita de serviciile lui-actiuni in ... (vezi toată discuția)