avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Daca inchei un contract cu casa de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Daca inchei un contract cu casa de asigurari contributia ...

Buna ziua,
Daca inchei un contract cu casa de asigurari contributia se poate calcula si pentru prenatal, postanal si indemnizatie crestere copil? Multunesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 18 Martie 2022
Pentru indemnizatia CCC, nu se poate lua in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! cum se calculează indemnizația de concediu creștere ... Cornelia 123 Cornelia 123 Bună ziua! Cum se calculează indemnizația de concediu creștere copil în următoarea situație? Data probabila a nașterii luna iulie 2021. Mămica ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal bebe 2 imediat dupa iesirea din c.c.c. bebe 1 ContSters385471 ContSters385471 Buna ziua, Pana in data de 07.04.2016 am fost in concediu de crestere a copilului pt. primul copil, am ramas insarcinata cu bebe 2 in timpul c.c.c. si ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal si postnatal zbaiceanu zbaiceanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa-mi clarific urmatoarele probleme: - O viitoare mamica care va naste la sf lunii aprilie 2013 lucreaza in prezent cu carte ... (vezi toată discuția)