buna ziua as vrea sa stiu daca pot inceta plata pensiei alimentare in contul bancar al fostei sotii, iar in schimb, sa deschid un cont pe numele copilului la care sa aiba acces la 18 ani iar pensia alimentara sa o pot vira acolo. copilul are acum aprox 11 ani.
wow, cu ajutorul dvs am aflat azi ca copilul meu manaca si inainte de 18 ani.. ms; altfel..este o parere feminista sau o reintrepretare a legii ? multam !
gi-jane2
Moderator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
parea ca nu stiati..
legea e clara, nu e nimic neclar.
In plus, aveti probabil o hotarare judecatoreasca de respecat, nu o respectati, riscati sa fiti executat silit.
da, nu stiam, cand vine la mine copilul si in vacante nu am observat ca mananca... doar ca mama copilului a devenit o vaca proasta, capabila totusi sa asigure masa copilului si ca atare m am gandit sa i tai venitul imens din pensia alimentare (25% din salariul minim pe economie) si astfel copilul sa aiba un cash la majorat. atat de simpla e speta mea.
gi-jane2
Moderator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
da, e o speta simpla, platiti cum s-a stabilit si nu mai faceti eforturi sa ganditi ca ganditi gresit.
Suma aia imensa se adauga la suma cu care mama contribuie si ea, iar daca vreti sa ii faceti depozit copilului, nu va impiedica nimeni.