Deci eu as fi cerut pensia de pana in 10% aduceam si dovada ca am si un credit si o casa de intretinut si 3 guri de hranit si demonstram ca nu sunt doar o vaca de muls,copilul are drepturi dar si obligatii la fel cum are si fosta sotie.
Da, pe dvs va cred.
D-le Raducu, dvs nu ati obtinut o reducere a pensiei ca aveti si alti copii, pt ca nu aveti, pana sa ii adoptati, nu sunt copiii dvs, asa cum gresit crede userul de mai sus, asa ca nu aveti obligatia sa ii intretineti, mama lor are.
Dvs aveti obligatia de intretinere fata de sotie, e adevarat, dar nu se justifica o reducere a pensiei pt copilul dvs daca nevasta e apta de munca. Inteleg ca vreti sa o tineti acasa si sa ii intretineti copiii, cu banii dvs faceti ce doriti, insa asta nu inseamna sa va prejudiciati copilul ca sa faceti asta.
Instanta a stabilit o pensie mai mica pt ca legal a putut sa o faca, procentul de 25% e maxim, dar nu e obligatoriu, pensia poate fi mai mica , instanta tinand cont de nevoile copilului dvs , de posibilitatile dvs financiare, si de toata conjunctura.
Copilul dvs nu prea are sanse la apel pt ca pune gresit problema, nu pt alte motive.