Fata din prima casatorie a sotului meu a implinit 18 ani in septembrie 2011 exact luna in care sotul meu a ramas fara servici incetand atunci sa-i mai plateasca pensie, pensie care pana atunci a fost destul de consistenta(in jur de 800-1500 ron)bani frumusei pentru un copil.Am gasit un alt loc de munca dar din 09.01.2012.Avand a discutie cu fosta sotie despre aceasta problema ne-am trezit cu citatie pentru continuarea platii pensiei in data de 08.02.2012.OK
Intrebarea mea este cat anume din salariu este obligat sa plateasca in continuare avand inca doi copii din actuala casatorie si pana la ce varsta si daca avem dreptul in instanta sa cerem un extras de cont unde s-a virat acesta pensie de pana la 18 ani si justificarea a banilor incasati.Multumesc !
sotul dvs trebuie sa solicite reducerea pensiei de intretinere,avand in vedere ca pe langa fiica din prima casatoriei mai are si alti doi copii din casatoria cu dvs.Trebuie sa depuna in instanta copii de pe certificatele de nastere ale copiilor pe care ii are in intretinere.In ceea ce priveste durata pensiei de intretinere,minorul devenit major poate solicita in continuare pensie de intretinere daca face dovada ca este elev al unei scoli postliceale sau universitare.
Sotul sa depuna dovada veniturilor sale actuale, certificatele de nastere ale copiilor si sa cereti sa se stabileasca pensie in consecinta. Maxim 16.6% ar fi procentul ce i s-ar cuveni.
Banii platiti ca pensie s-au dus pe intretinerea copilului sotului dvs, nu veti obtine o justificare a sumei.
Pensie va plati pt acel copil pana la max 26 de ani cat timp urmeaza cursuri ale unei forme de invatamant si nu se intretine din munca
Pensia alimentara
satelitu
Sotului meu i sa stabilit pensia alimentara pentru minorul din prima casatorie la 450 de la 130(i sa prins veniturile din ultimele luni unde avea sporuri si ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara!
oanadm
buna ziua. am nevoie de raspunsul dvs. la urmatoarea intrebare.platesc pensie alimentara dintr-o casatorie anterioara1/6 din salar pt ca am un copil minor sub ... (vezi toată discuția)