avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt în concediu de creștere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt în concediu de creștere a copilului, lucrez ...

Bună ziua! Sunt în concediu de creștere a copilului, lucrez în învățământ, înainte cu 2 luni de a intra în concediu mi s a transformat contractul de munca pe perioada determinata în contract de munca pe perioada de valabilitate a postului, (3 ani). După ce vin din concediu bebeficiez de acești 3 ani, sau se iau în considerare și anii din concediu și voi beneficia doar de diferența??? Mulțumesc!!!!

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu crestere copil ancabuf ancabuf Buna ziua Problema sta in felul urmator: - lucrez in invatamant si sunt in concediu de crestere copil pana in data de 19.11.2011. - inainte de a intra in ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc si concediu medical myrha09 myrha09 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in urmatoarea problema.As vrea sa stiu daca pot beneficia de somaj, situatia mea fiind urmatoarea: in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu creștere copil Ioana206 Ioana206 Buna ziua! Pe 5 octombrie 2019 copilul meu implineste 2 ani. Am înțeles că eu trebuie sa revin la locul de munca cu cel puțin 60 de zile pentru a beneficia ... (vezi toată discuția)