avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata. Vecinul are o proprietate delimitata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata. Vecinul are o proprietate delimitata printr-un ...

Buna dimineata. Vecinul are o proprietate delimitata printr-un gard de lemn care sta sa cada. Doresc sa imi delimitez eu proprietatea cu un gard paralel cu gardul lui, deoarece acesta nu este de acord sa facem cu cheltuieli comune pentru un alt gard. Exista o anumita distanta fata de gardul vecin si limita de inaltime, pe care trebuie sa o respect? Gardul pe care il construiesc este din plasa bordurata si tevi rectangulare. Am mai pus aceasta intrebare, insa cred ca nu am fost bine inteles datorita exesului de detalii. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Imprejmuire proprietate Bosscostelino Bosscostelino Bune seara. In 2018 am cumparat o proprietate care era imprejmuita. Intre proprietatea achizitionata si unul din vecini mai exista un teren al unui alt ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru modificarea gardului dintre proprietati??? lili7 lili7 In cazul in care doresc sa renovez prin modificarea aspectului exterior si formei, gardul care imprejmuieste proprietatea mea(gard construit excusiv de noi), ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate prin gard eliza2007 eliza2007 Buna ziua, Construim o casa noua pe un teren care este imprejmuit de vecini cu gard de plasa vechi. Eu vreau sa construiesc gard din caramida de 1.8m inaltime ... (vezi toată discuția)