avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpăr un teren, care are si o construcție. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpăr un teren, care are si o construcție. Mai exact ...

Vreau sa cumpăr un teren, care are si o construcție. Mai exact are o casa cu etaj. Problema este următoarea: proprietarul are acte doar pt parter, dar etajul care a fost ridicat acum apx 6 ani (+-). In cazul în care cumpăr acesta proprietate, ce probleme pot intampina si cat ar dura sa intru in legalitate si care ar fi costurile pt mine? Menționez ca proprietarul nu dorește întrarea în legalitate si apoi vanzarea, iar in cazul în care eu as cumpara, nu doresc etajul ( l as putea dărâmă). Orice alte sfaturi,recomandări mi ar fi binevenite.

Alte discuții în legătură

Casa noua monis monis Am gasit sa cumpar o casa noua, nelocuita, dar dupa ce am cerut planul casei (etaj si parter) am sesizat ca planul initial facut, nu coincide cu ceea ce este ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament in bloc nefinalizat ramiha ramiha Buna ziua, Doresc sa cumpar o garsoniera aflata la ultimul etaj (3) dintr-un bloc in constructie (acum blocul este \"la gri\", adica e construit in ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare parinti-copii Monelu Monelu Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti cum sa fac. Am demarat in 2008 constructia unei case impreuna cu parintii sotului,pe proprietatea acestora.Noi urmeaza sa ... (vezi toată discuția)