avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Părinții mei au decedat, a rămas un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Părinții mei au decedat, a rămas un apartament. ...

Bună ziua. Părinții mei au decedat, a rămas un apartament. Eu am o sora care este plecata din tara de mulți ani, tata a decedat în urma cu 6 ani , mama face în curând 2 ani. Partajul a fost făcut după ambii părinți, mama a vrut sa-mi lase mie partea ei dar nu am apucat sa facem actele deoarece a intervenit problema cu pandemia și după aceea datorita stării de sănătate nu s-a mai putut. Sora mea nu a ajutat niciodată cu nimic nici când s-a îmbolnăvit tata ( cancer la colon) nici când s-a întâmplat cu mama. Am mai mulți martori care pot susține dorința părinților mei ( mătuși, fini și câțiva prieteni de familie). Întrebarea mea este: dacă nu sunt acte, este vre-o șansă ca în instanta sa obțin o parte mai mare? Mulțumesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate nici o sansa,sunt frecvente astfel de situatii cand unul dintre copii se implica iar ceilalti vin doar la mostenire.Ramaneti cu constiinta impacata dar in fata legii nu conteaza..Puteti solicita cheltuielile facute cu inmormantarea,parastase etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ne putem recupera drepturile asupra casei si pamanturilor? Dragoi Simona Dragoi Simona Am si eu o problema ca si multi altii si daca se poate as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...parintii sotului meu sunt divortati de pe vremea cand toti ... (vezi toată discuția)
Unchii mei au decedat anul trecut in octombrie la interval de ... boroem1972 boroem1972 Unchii mei au decedat anul trecut in Octombrie la interval de 10 zile unul de celalalt,prima fiind matusa.Mentionez ca va scriu in calitate de nepot al ... (vezi toată discuția)
Succesiune mai complicata? niculici2006 niculici2006 Imi cer scuze dar apelez la d-voastra pt lamurirea unor probleme si voi scrie mai in detaliu pt a intelege mai bine situatia. Deci pt cine are rabdare si in ... (vezi toată discuția)