avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiile din fata supermarketurilor sunt spatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiile din fata supermarketurilor sunt spatii publice sau spatii ...

Spatiile din fata supermarketurilor sunt spatii publice sau spatii private? Angajatii sunt obligati sa deszapezeasca spatiile din fata supermarketului? Ceea ce se intampla in acel spatiu este in grija supermarketului sau domeniului public?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:57, 19 Martie 2022
depinde.....sunt supermarketuri care au propriul spatiu si altele mai mici de la parterul blocurilor, care au iesire direct in domeniul public

daca e proprietate privata decid singuri daca curata sau nu.....daa e domeniu public sunt obligati sa curete prin deciziile consiliului local al primariei
Dezafecatrea zapezii intra in responsabilitatea angajatilor unitatii comerciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supermarket construit in fata blocului lex2013 lex2013 De cateva zile s-a construit un Supermarket( Pr*fi) la parterul unui bloc situat vizavi de blocul meu. Problema care apare este urmatoarea: cei de la Pr*fi ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial parter bloc - functionare non stop fara acordul vecinilor radubogdan24 radubogdan24 Buna ziua, Va deranjez cu 2 intrebari legate de problema spatiilor comerciale de la parterul blocurilor si functionarea acestora in raport cu persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)