avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am o intrebare. In 2015 am facut un credit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am o intrebare. In 2015 am facut un credit bancar. ...

Buna ziua, am o intrebare. In 2015 am facut un credit bancar. Dupa cateva luni, tatal meu a decedat, eu am plecat in strainatate un an, nu am mai putut plati. Dupa un an m-am intors, eram data deja la executor judecatoresc. M-am inteles cu el la o rata lunara, de 200 de lei. El imi spunea ca e prea putin, astfel incat ultima plata facuta de mine a fost in 2016. De atunci nu am mai platit. Am tot primit plicuri acasa, cu oferte de plata. dar nu am dat curs la ele. Daca a trecut atata timp de la ultima plata, ma mai pot executa silit ? Datoria nu s-a prescris ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:12, 19 Martie 2022
Ar trebui studiate documentele pe care le aveți.
Datoria se prescrie numai în cazul când creditorul nu stăruie în executarea silită, timp de 3 ani.. Daca întreprinde acțiuni de executare silită, cu fiecare acțiune prescripția se întrerupe.La dosarul execuțional se poate vedea acest lucru.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, prin 2009 am luat un credit de 5000 de euro de la ... Cosmin061980 Cosmin061980 Buna ziua, Prin 2009 am luat un credit de 5000 de euro de la banca. am platit vreun an si apoi nu am mai putut face platile. Banca (cred ) a cerut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - prescriere datorie din 2008 ClaudiaClaudiamirela@gmail.com ClaudiaClaudiamirela@gmail.com am făcut un credit în 2008! 2300euro.!am plătit o perioada. Am avut oprire timp de 2 ani..cam 100 mai. ..mi am schimbat serviciul și după un an iar mi s a ... (vezi toată discuția)
Prescriere Dracko Dracko Am un contract de credit din anul 2006, completat cu un act additional in 2011, iar ultima rata platitat a fost in noiembrie 2011. Banca m-a cautat 2-3 luni ... (vezi toată discuția)