avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Doresc să cumpăr o garsoniera in care să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Doresc să cumpăr o garsoniera in care să locuiască ...

Buna ziua. Doresc să cumpăr o garsoniera in care să locuiască mama mea, care nu locuiește în aveai localitate cu mine. Ce acte trebuie sa întocmesc că sa fie in regula. Nu o sa plătească nici chirie nici cheltuieli. Fiind aici pentru a mă ajuta
Cel mai recent răspuns: Crisxtn , utilizator 18:25, 19 Martie 2022
Cumpărați dvs garsoniera și mutati-o pe mama dvs în ea.
Ea nu dorește să se.mute aici. Doar ocazional. In vacante ar merge copiii la ea. Și-as vrea sa fie legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorțul cu 2 copii Karina kasur Karina kasur Buna ziua. Sunt căsătorită de 8 ani. Avem două fetițe minore de 4 și 7 ani. Până acum 2 luni locuiam în garsonieră fiind cumpărată de mine in ... (vezi toată discuția)
Succesiune facuta pe apartamentul mamei. sora locuieste in acel apartament si limiteaza accesul nostru, cel al fratilor, in apartamentul mentionat. AngelicaG AngelicaG Buna ziua! Mama mea a decedat in 2001. Eu , sora mea si fratele meu suntem singurii mostenitori al apartamentului pe care mama mea il detinea, un ap. cu 3 ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort betty_dumy betty_dumy va scriu in numele mamei mele. acum 20 de ani parintii mei au divortat,mama fiind cea care a intentat divortul ,ramanand cu 4 copii in crestere dintre care 3 ... (vezi toată discuția)