avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actul juridic civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actul juridic civil

Care sunt conditiile de validitate ale unui act juridic civil?Imi trebuie pt un referat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Salageanu Elena , Avocat 20:21, 14 Ianuarie 2010
Pentru a fi valabil incheiat,actul juridic civil trebuie sa indeplineasca patru conditii de valabilitate,prevazute in art.948 C.civ.
-capacitatea de a contracta;
-consimtamantul valabil al partii care se obliga;
-un obiect determinat;
-o cauza licita.
sa fie scris frumos de persoana de la care emana si sa aiba data
X-( invata tu daca vrei un referat sigur
=D> Super tare.
Lasa-l domne' ca e si el mic.(ma adresez colegului meu)
Ar trebui sa cauti rapunsul tau intr-o carte de drept civil, daca vei citi, s-ar putea sa-l gasesti interesant si sa-ti si placa, noua celor care suntem pe acest forum ne-a placut sau nu dar l-am invatat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma ajutati va rog la 3 intrebari?? Krisza Krisza 1.Activitatea executiva pe ce baza se realizeaza? Actelor juridice administrative unilaterale Avizele si operatiunile materiale-tehnice Actele juridice ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare anditaru anditaru este atacabil contractul de vanz.-cump. in care vanzatorii sunt parintii iar cumparatorul este unul din copii? (vezi toată discuția)
Testamentu mihai madalin mihai madalin am un unchi din partea sotiei care ia facut testament pe apartament . El are un frate care nu sunt in relati bune. Ce act avem nevoie in afara de ... (vezi toată discuția)