avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am 37 de ani lucrați, anul trecut am luat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am 37 de ani lucrați, anul trecut am luat ordonanța ...

Bună ziua,am 37anii lucrați anul trecut am luat ordonanța și avem un an șomaj și trei anii salari de completare care se pun la vechime când aș putea ieși la pensie anticipata , am și boală profesională mă poate ajuta să ies mai devreme ? Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Pensie gr2+boala profesionala daniel2766 daniel2766 la pensia pe caz de boala gr2 din anul 2011 oct ,dupa 27 ani de munca din care 13 ani am avut gr_a2(am iteles cand mi_sa facut calculu ca gr2 nu se pune la ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata simon.liliana simon.liliana Sunt nascuta in anul 1957, am o perioada de cotizare de 32 de ani din care: - 9 ani si 6 luni lucrati la grupa I ; - 5 ani lucrati la grupa a II-a de ... (vezi toată discuția)
Cât ar trebui sa am pensia sociala? lelicornelia lelicornelia sunt nascuta in 11.01.1957 ,am terminat scoala profesionala ucenicie la locul de munca si este trecut in cartea de munca,am lucrat 11 ani in grupa a 2-a si 7 ... (vezi toată discuția)