avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere - drept de proprietate. In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere - drept de proprietate. In anul 1997 am incheiat un contract de intretinere pe un apartament ...

In anul 1997 am incheiat un contract de intretinere pe un apartament al bunicii sotiei mele. Am intretinut-o impreuna cu sotia mea pe bunica conform obligatiilor contractuale , iar in data de 06.03.2022 aceasta a decedat. Doresc sa intreb cum se procedeaza pentru intabularea apartamentului pe numele meu si al sotiei? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Succesiune contract intretinere LUCAT LUCAT In luna mai 1997 impreuna cu sotia mea am incheiat un contract de intretinere cu o terta persoana (noi sa asiguram intretinerea in schimbul unui imobil). In ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu uzufruct ionclaudiu ionclaudiu Buna ziua tuturor, Am o mica problema si anume suntem o familie care a facut un contract pe un apartament 2 camera cu v-c cu uzufruct cu bunicii sotiei ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere tsmsimona1982 tsmsimona1982 In anul 2004, sotul meu a incheiat cu bunica sa un contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager (atat tatal sotului meu cat si matusa lui erau decedati ... (vezi toată discuția)