avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firme radiate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firme radiate

Am avut o firma (SRL) la care dintro neglijenta nu s-a depus bilantul anual. Firma nu a avut activitate. ONRC nu mi-a comunicat nimic în scris despre starea firmei, singurul lucru l-am găsit pe internet pe RECOM Online unde la starea firmei apare " - radiată : art. 237 din L31/1990, - Bilanţul anual nedepus la registrul comerţului pe anul 2006". Ce se întâmplă cu firma ? Mai poate fi reactivată, sau este definitiv compromisă ?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:09, 14 Ianuarie 2010
Mergeti la Registru si solicitati nr de dosar si nr de decizie a Tribunalului.Apoi mergeti si vedeti daca puteti sa mai declarati recurs.In recurs puteti depune bilanturile nedepuse.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in dizolvare ContSters22096 ContSters22096 - dizolvare judiciara, cf art.237 din Legea nr. 31/1990 - bilantul anual nedepus la registrul comertului pe anul 2009 - sediu expirat - bilantul anual ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma - vreau si eu o parere bogda21 bogda21 e putin cam complicata situatia ....sa va explic mai intai....este vorba despre o firma infiintata pe 7 august 2006 si are 3 asociati numai ca unul dintre ... (vezi toată discuția)