avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ROMANI ANGAJATI PENTRU MUNCA IN SPANIA IN CONSTRUCTII
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ROMANI ANGAJATI PENTRU MUNCA IN SPANIA IN CONSTRUCTII

Buna,

Ma numesc Ana si am nevoie de un sfat competent.Cunosc un investitor Spaniol cu firma in Spania in domeniul constructiilor care doreste sa recrutez romani pentru a munci in Spania in constructii.Conditiile privind cazarea si salarul le-am discutat si este f.avantajos pentru angajatul roman.As dori sa-mi dati un sfat care este cea mai usoara cale de a trimite romani in Spania ? sa i-mi infiintez o firma in Romania cu obiect de activitate constuctii ,sa-i angajez si sa-i detasez in Spania ?pe ce durata maxima se poate face detasarea si in ce conditii ?care sunt documentele necesare si unde sa ma adresez ?.
astept raspuns cat se poate de repede deoarece au nevoie urgent de cel putin 35 persoane pentru inceput iar pe viitor de peste 150
va multumes anticipat
Cel mai recent răspuns: miller , utilizator 17:27, 6 Septembrie 2006
Nu cred ca e nevoie de infiintarea unei firme, spui ca este urgent si asta ar insemna sa tergiversezi lucrurile! De ce nu dai un anunt in Romania Libera? Sunt sigur ca vei avea o sumedenie de solicitari!
Si mai e ceva, in cazul in care infiintezi totusi firma, obiectul de actvitate ar trebui sa fie ceva legat de recrutare/resurse umane, nu constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copii minori preda2017 preda2017 Buna ziua.am divortan anul trecut si avem doi copii minori care au ramas la mine.tutela este comuna insa fostul meu sot este sofer de tir si este plecat 10 ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu strainatatea adry-a adry-a Am nevoie urgent de un sfat. Sunt firma de recrutare nou infiintata si nu am decat un contract obtinut in valoare mica pe Romania. De curand am intrat in ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali in spania maryy13 maryy13 care sunt pasii si cat timp dureaza ca sa ajung sa lucrez in spania ca asistenta medicala. (vezi toată discuția)