avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... colaborare cu strainatatea
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

colaborare cu strainatatea

Am nevoie urgent de un sfat. Sunt firma de recrutare nou infiintata si nu am decat un contract obtinut in valoare mica pe Romania. De curand am intrat in contact direct cu o persoana care duce persoane la domiciliul clientului pentru ingrijire batrani. Aceasta persoana vrea o colaboarea cu firma mea. Ce obtiuni am? Stiu ca teoretic se poate si angaja pe firma si detasa in germania, dar in ce conditii? Ce variante "ocolitoare" am? :)
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 15:03, 7 Decembrie 2012
:ban: Avertisment moderator!

Stimat forumist @adry-a,

Întrebarea dvs a fost postată, într-o formă similară, și pe secțiunea destinată societăților comerciale.

Astfel, vă rog să nu mai postați aceeași întrebare pe mai multe secțiuni ale forumului - invitându-vă să observați și pct. 3.3 al Regulamentului Forumului.

Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare BoangherMihaela BoangherMihaela buna dimineata.spuneti-mi va rog frumos daca cumnata mea nu doreste deschiderea succesiunii dupa frate(nu raspunde la tel avocatului,nu deschide usa ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate radu_capcaunu radu_capcaunu unui coleg de al meu ia expirat ci.suntem in germania.ce ar putea sa faca? (vezi toată discuția)
Prescriptie AlexandruStanica AlexandruStanica Actiunea in executare a obligatiilor contractuale in baza vechiului cod civil, in cati ani se prescrie? (vezi toată discuția)