avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Am primit notificare de plata la vechea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Am primit notificare de plata la vechea adresa cum ...

Buna seara! Am primit notificare de plata la vechea adresa cum ca as avea de platit o amenda de circulatie de anul trecut in martie. Eu am plătit acea amenda doar ca nu mai am dovada platii. Cum as putea rezolva fara sa fiu nevoita sa platesc din nou? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:53, 22 Martie 2022
Doar cu dovada platii. Unde ati platit? Cereti acolo o copie dupa chitanta.
Pai nici aia nu o mai au, de aia mai cer banii o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie amenda platita Silviudrt Silviudrt Buna ziua, azi am primit de la primarie o somatie de plata a unei amenzi de circulatie de acum un an pe care am platit-o atunci pe loc la agentul de politie. ... (vezi toată discuția)
Amenda neplatita laurentzia laurentzia Buna seara! Am vrut sa-mi platesc impozitul la casa si la masina si cei din primarie m-au refuzat spunandu-mi ca am o amenda de circulatie neplatita pe care ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la o amenda platita LiviuP LiviuP Buna ziua. Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema administrativa. Problema este urmatoarea : in urma cu citiva ani (mai precis in 2002) am ... (vezi toată discuția)