avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda neplatita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda neplatita

Buna seara!
Am vrut sa-mi platesc impozitul la casa si la masina si cei din primarie m-au refuzat spunandu-mi ca am o amenda de circulatie neplatita pe care trebuie s-o achit daca vreau sa-mi platesc impozitele! Am ramas stupefiata deoarece eu nu stiu de nicio amenda, mai mult decat atat, aceasta ar fi f. veche, de prin 2011! Eu stiu ca prin 2009 am primit o amenda, dar de atunci nu mai am nicio dovada de plata, va dati seama ca au trecut 8 ani! Normal era ca in toti anii acestia care au trecut de-atunci, sa apar acolo la ei cu aceasta obligatie de plata, nu? Cum de apar tocmai acum?Eu mi-am platit taxele la primarie in fiecare an, de ce nu mi s-a spus pana anul acesta ca am aceasta datorie? Si daca n-as fi platit amenda, aceasta nu s-a prescris? Spuneti-mi, va rog, ce sa fac...Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:21, 20 Martie 2017
Pentru clarificarea situatiei,solicitati oficial la autoritatea fiscala teritoriala sa va puna la dispozitie dosarul existent la serviciul debite in urmarire
[ link extern ]

Daca aveti chitantele de pe anii 2012-2016, prin care ati achitat impozitul la primarie, faceti o cerere scrisa catre primar, sa va explice de ce nu se aplica legea in cazul acesta (adica prescrierea acelei amenzi, chiar daca prin absurd ea ar exista, din moment ce puteti dovedi ca ati platit impozitele in fiecare an) si atasati copii dupa acele chitante. Cum nu ati fost notificata in nici unul dintre acesti ani, care e motivul pentru care nu puteti plati, legal, impozitul ?
Ultima modificare: Luni, 20 Martie 2017
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto gabrieltgg gabrieltgg imposibilitatea achitarii impozitului din cauza amenzi circulatie din 2006 (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie neplatite Ali_Cipi Ali_Cipi Buna ziua! Sotul meu are 4 amenzi de circulatie neplatite, una din 2009 si trei din 2011. Acestea nefiind platite la timp, am uitat de ele. ZIlele trecute ... (vezi toată discuția)
Rovinieta ingasv ingasv Buna ziua! Am primit si eu azi,4 decembrie o executare silita pentru o contraventie legata de rovinieta din anul 2012! Spuneti-mi,va rog,ce ar trebui sa fac in ... (vezi toată discuția)