avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara se poate face procesul la Curtea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara se poate face procesul la Curtea constitutionala ...

Bună seara se poate face procesul la Curtea constitutionala și care sunt pași de urmat pentru art 118/2019. Sunt încălcate vrav unele regiuni ale vieții practic îi bagă pe toți în aceeași oală
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2022
Moze, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:29, 22 Martie 2022
"art 118/2019" nu inseamna nimic.

Pasii sunt: contestati la judecatorie sau tribunal (functie de cine e competent) decizia respectiva, invocati exceptia de neconstitutionalitate si daca se aproba exceptia, vor trimite chestiunea spre judecare la Curtea Constitutionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale-in instanta ContSters124416 ContSters124416 Buna ziua,problema mea suna astfel: Am formulat catre Judecatorie,o cerere privind obligarea societatii(la care am fost angajata),la plata ultimului salariu ... (vezi toată discuția)
Noile reguli de arbitraj ale curtii de arbitraj din romania monik monik buna ziua! am vazut ca zilele trecute s-au modificat regulile de arbitraj ale curtii de arbitraj din romania. cu toate acestea, am vazut ca modificarea ... (vezi toată discuția)
Cerere de recurs depusã la instanþa superioarã. consecinþe adi_09 adi_09 Daca din eroare am depus cererea de recurs la instanta superioara, iar nu la cea care a pronuntat hotararea atacata, se va anula recursul ? (vezi toată discuția)