avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca eu am urmat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca eu am urmat cursurile facultatii ...

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca eu am urmat cursurile facultatii la seral trebuie sa scot adeverinta de la facultate pentru dosarul de pensie.
Adica daca eu am mers in fiecare zi chiar daca am fost dupa amiaza e la fel cu cea de la zi
.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 15:28, 22 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.Doar cei care au urmat forma de invatamant "zi" au nevoie de adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facutatea de subingineri a2a facultate? flavius14 flavius14 Am absolvit facutate de subingineri cursuri serale(4ani) in anul1993(1989-1993) si am dat si am intrat ,am ajuns in anul 3 facutate de ingineri(alta ... (vezi toată discuția)
Mi s-a respins cererea de pensionare nicolainicu nicolainicu am depus dosarul de pensionare in 15 sept 2015 si in 27 nov 2015 mi-a venit decizia de respingere de la casa de pensii brasov,pe motiv ca la diploma nu se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major inscris la o alta facultate in fiecare an beyonce beyonce Buna ziua, Intrebarea mea este daca copilul major care nu a terminat prima facultate (a renuntat) si s-a inscris la alta in anul urmator mai dispune de pensie ... (vezi toată discuția)