avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Copil handicap accentuat - reintrare in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Copil handicap accentuat - reintrare in CCC

Buna ziua,

Am o neclaritate. Va rog sa ma ajutati cu informatiile potrivite.
Am un copil de patru ani cu handicap accentuat, a fost incadrat in grad de handicap in februarie 2022. Fiind grad accentuat am dreptul la reintoarcere in concediu crestere copil pana la
7 ani ai copilului.
Lucrez la o institutie publica locala ( loc de munca X) , unde se merge fizic, zi de zi. M-am gandit sa fac cerere de suspendare in Revisal la locul de munca X pentru a mi se suspenda contractul pana implineste copilul 7 ani.
Eu nu vreau insa sa depun cerere / dosar pentru dosar CCC, sa primesc indemnizatie, intrucat am un al doilea loc de munca ( Y) - telemunca, unde prezenta fizica nu e necesara.
Vreau sa stiu daca este legal sa apar in Revisal suspendata pentru ccc la loc de munca X, iar la cealalta companie Y cu telemunca sa apar cu contract de munca activ.
Asa cum am mentionat, nu fac dosar de indemnizatie, si nu primesc indemnizatia de la stat

Toate cele bune,

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea in concediu crestere copil (ccc) mamamia1 mamamia1 Buna ziua, Cand baitetelul meu a implinit 8 luni m-am reintors la servici. Beneficiez de stimulentul de insertie. Acum din nefericire, copilul meu s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap accentuat HRBP HRBP Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: La compania in care lucrez avem o angajata care a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea la o luna de concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului pentru tata viorica p viorica p Buna ziua! Ma aflu in CCIC pana la 2 ani,iar tatal nu este angajat nicaieri.Copilul face 2 ani in 7 iunie,iar intrebarea mea este cum se procedeaza in ... (vezi toată discuția)