avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca avem o salariata in concediu crestere copil, pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca avem o salariata in concediu crestere copil, pe data de ...

Daca avem o salariata in concediu crestere copil, pe data de 29.03.2022 copilul implineste 2 ani. trebuia sa isi faca cerere de incetare a suspendarii cu 30 de zile inainte de implinirea varsteei de 2 ani a copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 23 Martie 2022
nu. concediul pentru ingrijirea copilului este de 2 ani.
Doreste sa beneficieze de stimulentul de insertie ?
Nu ne-a informat nimic. Nici daca vrea sa mai revina sau nu.
Ar trebui sa va interesati,intrucat solutia depinde de raspunsul la mai multe intrebari ...
1. Mama doreste stimulent ?
2. Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a benefica de CCC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in aceasta perioada ma aflu in concediu de ingrijire ... FlorentinaAndries FlorentinaAndries Buna ziua, In aceasta perioada ma aflu in concediu de ingrijire copil ( 2 fetite gemene). Am rugamintea sa ma ajutati cu raspunsul la 2 intrebari. 1.Sunt ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie daca reiau activitatea din ccc Fulg Fulg Am nascut in 10septembrie 2012. Am optat pentru Concediu ingrijire copil pentru 2 ani. In data de 9 august 2014 ma intorc la serviciu. Sotul nu-si ia concediul ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)