avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare si suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare si suspendare CIM

Buna ziua,
Am o angajata în concediu creștere copil care nu dorește să revină la munca, ci sa mai stea cu copilul acasa, copilul împlineste 2 ani pe 27 aprilie, când îi înregistrez încetarea suspendării și a contractului. Mentionez ca ea dorește și încetarea contractului de munca și își va da demisia. Țin cont de luna tatălui sau încetez suspendarea și contractul cu data de 27 aprilie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 28 Martie 2022
Tatal indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia CCC?

Cornel Vasile a scris:

Tatal indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia CCC?

Nu, nu îndeplinește.
Încetarea suspendării 27, iar încetarea c.i.m. tot cu 27.
Ma puteti ajuta cu un model de nota de lichidare? Va multumesc anticipat pt ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil MARIACURTICEAN MARIACURTICEAN Buna ziua, Am o intrebare: conform noii legi nr. 66 din 19 aprilie 2016 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, o mama care se ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani delia2007 delia2007 Buna ziua. Am o mamica care are contractul individual de munca pentru concediu crestere copil suspendat in perioada 26.05.2015- 07.04.2017. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Incetare primire indemnizatie crestere copil hudulineugenia hudulineugenia buna ziua! in data de 24 dec 2015 nepotul meu implineste 2 ani, cu cat timp inainte trebuie sa mearga mama sa anunte la primarie incetarea primirii ... (vezi toată discuția)