avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, In cazul in care tatal beneficiaza de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, In cazul in care tatal beneficiaza de stimulent de ...

Buna ziua,
In cazul in care tatal beneficiaza de stimulent de insertie pentru un copil pana la varsta de 2 ani si se va naste al doilea copil cand acesta va avea varsta de 1 an si 7 luni mai poate cere pentru al doilea copil indemnizatia de crestere? Cum se procedeaza?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 22 Martie 2022
Ar trebui sa intrebe la ANPIS/AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie rkinga6 rkinga6 Buna ziua, Din diverse parti am auzit ca pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ma reintorc la munca inainte de a implini copilul 11 luni, ... (vezi toată discuția)
Revenire in concediu ingrijire copil dupa intoarcerea la munca cris777 cris777 Buna seara, Ma aflu intr-o situatie delicata si nu stiu ce sa fac. In urma cu o luna, inainte de a implini copilul 11 luni, am facut cerere pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa ccc oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, Voi alege sa stau in CCC 1 an. Am urmatoarele intrebari: 1) Tatal poate intra in CCC si mai devreme de 11 luni ale mele, sau doar in luna a12 ... (vezi toată discuția)