avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog sa mi spuneti cum putem să procedăm in cazul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog sa mi spuneti cum putem să procedăm in cazul in care ...

Va rog sa mi spuneti cum putem să procedăm in cazul in care locuim la bloc , iar subsolul blocului este inundat cu apă din instalațiile de canalizare de la scara alăturată. Am tot scos apa adunată de mai multe ori, am facut si un zid la subsol, dar apa se tot infiltreaza, terenul având panta spre scara noastră. Am tot vorbit cu locatarii scării vecine sa repare țevile lor de la subsol, am anunțat si asociatia de proprietari, dar degeaba. Noi daca avem probleme, si vrem sa reparam la noi la subsol, nu putem interveni din cauza apei acumulate si care a ajuns la cca 1 m. Ce cai legale avem ca vecinii sa fie obligati sa si repare instalațiile?
Cel mai recent răspuns: Maiamaia1 , utilizator 10:46, 28 Martie 2022
adresa scrisa catre asociatia respectiva sa repare canalizarea si in caz de refuz, chemare in instanta

o adresa din partea unui avocat va avea un impact mai mare.....dar asociatia dvs trebuie sa-si asume costul pt aceasta
Este problema care implica partea comuna de instalatii din imobil,pentru care asociatia de proprietari are autoritatea si competenta sa se implice
Daca locatarii de la scara vecina sunt reticenti,sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primarie,inclusiv autoritatea sanitara locala
Multumesc frumos!

ynocentta a scris:

Este problema care implica partea comuna de instalatii din imobil,pentru care asociatia de proprietari are autoritatea si competenta sa se implice
Daca locatarii de la scara vecina sunt reticenti,sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primarie,inclusiv autoritatea sanitara locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii la instalatia de canalizare din subsolul blocului marinsandu marinsandu Buna seara! Va rog sa ma scuzati daca sunt prea insistent cu problemele pe care le ridic ,dar traiesc intr-o comunitate imposibila, nu din cauza neajunsurilor ... (vezi toată discuția)
Suportarea si repartizarea cheltuielilor pansela pansela Desi am contorizare individuala la toate serviciile , Asociatia de proprietari ma obliga la plata unei taxe de apartament fara sa imi livreze nici un ... (vezi toată discuția)
Beci insalubru eu1982 eu1982 Buna ziua! Sunt locatara intr-un bloc cu patru scari,iar in scara mea sunt ; 15 apartamente din care 6 locuite.Avem asociatie de propietari si am cerut ... (vezi toată discuția)