avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Doresc sa cumpar un spatiu de birouri cu o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Doresc sa cumpar un spatiu de birouri cu o cota-parte ...

Buna ziua! Doresc sa cumpar un spatiu de birouri cu o cota-parte de 1,80 m dintr-o baie de folosinta comuna de 10 m. Mentionez ca imobilul are intrare separata in baia de 1,80 m, in releveu spatiul apare fara aceasta baie,scurgerile canalizarea sunt construite, insa nu sunt racordate la apa si canalizarea. Avand in vedere ca in vontractul de vanzare cumparate este mentionata aceasta cota parte de 1,80 m din cei 10 m, ma pot racorda individual la utilitati? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandra Spinulete , utilizator 11:58, 24 Martie 2022
1. daca in cadastru nu apare acea camera....nu vad cum puteti cumpara
2.o puteti conecta la utilitati si folosi cu acordul celuilalt proprietar
Anterior oricarui demers pentru achizitie asigurati-va ca realitatea corespunde cu scriptele,ca ceea ce este in teren coincide cu documentele de la ocpi
Ok. Se poate incheia contract separat si monta apometru separat ? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura la reteaua de canalizare ktm525 ktm525 Salut ! Vreau sa prezint pe scurt situatia in care se afla bunica mea si am nevoie de cateva sfaturi de la cei avizati, ori care au mai avut parte de probleme ... (vezi toată discuția)
Despre execuţia unui branşament/ racord ktm525 ktm525 Salut ! Vreau sa prezint pe scurt situatia in care se afla bunica mea si am nevoie de cateva sfaturi de la cei avizati, ori care au mai avut parte de probleme ... (vezi toată discuția)
Bransament apa si canalizare ksc ksc Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente , toate proprietati personale(4 proprietari).Bransamentul la reteaua de apa si canalizare a fost facut de ... (vezi toată discuția)