avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua in urma unui proces de contestare a ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua in urma unui proces de contestare a executarii silite ...

buna ziua
in urma unui proces de contestare a executarii silite am primit urmatoarea sentinta definitiva:
- Respinge excepţia tardivităţii contestaţiei.
- Admite cererea de repunere în termenul de formulare a contestaţiei la executare propriu-zise şi repune pe contestator în termenul legal.
- Admite contestaţia la executare
- Dispune anularea tuturor actelor de executare silită întocmite în dosarul de executare
- Dispune întoarcerea executării silite şi restituirea de către creditorul intimat a oricăror sume executate până la data prezentei de la debitorul-contestator.
Intrebare: exista posibilitatea de reincepere a unei noi proceduri de executare? Creditorul poate relua procedura de executare intr-un nou dosar?
fac mentiunea ca datoria este prescrisa,dar nu am solicitat in instanta prescrierea. trebuie sa mai fac un alt demers legal ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:54, 23 Martie 2022
În cazul unei noi executări contestați pentru prescripție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita AndreeaCristina03 AndreeaCristina03 Se face executarea silita daca s-a dat acest raspuns de la judecătorie? Admite excepţia prescripţiei dreptului intimatului de a cere executarea silită. ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)