avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, ma poate ajuta cineva legat de un proces de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, ma poate ajuta cineva legat de un proces de divort ...

Buna ziua, ma poate ajuta cineva legat de un proces de divort in uk?
in ce fel sa va ajute ?
Daca procesul se judeca in UK,este o cu totul alta legislatie va,,ajuta"contra lire grele un av de acolo,.un av roman nu va poate ajuta..Daca sunteti cetateni romani se poate divorta in anumite conditii si in tara angajand un av pe un onorariu modic prin comparatie cu costurile din UK.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, in 16 nov. 2018 am avut accident in germania si am fost depistat ... ValentinP7 ValentinP7 Salutare, in 16 nov. 2018 am avut accident si am fost depistat cu thc , m-au dus la politie in frankfurt mi-au luat sange,mi-au retinut carnetul si eu am ... (vezi toată discuția)
Cota tva la vanzarea catre persoane fizice din marea britanie Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Conform Art. 132 Al (5) : Prin derogare de la prevederile alin. (1) lit. a), locul livrării pentru vânzările la distanţă efectuate din România către alt ... (vezi toată discuția)
Vigneta austria - buna ziua, am primit amenda pentru neplata vignetei, ... sorinb2 sorinb2 Vigneta Austria Buna ziua, am primit amenda pentru neplata vignetei, desi am achitat-o. Am trimis mail cu dovda platii, dar mi-au rapsuns ca nu am tinut-o ... (vezi toată discuția)