avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz plata indemnizatie sanatate.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz plata indemnizatie sanatate.

Buna ziua, Am primit o instiintare de la Casa jud. de asigurari de sanatate cum ca imi refuza achitarea concediului medical de maternitate pe luna iulie 2021 cu motivatia ca nu am demonstrat achitarea CAM.

- completați, vă rog, în mesajul următor -
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal in somaj alina_paula alina_paula Buna ziua, Va rog frumos sunt in somaj si trebuie sa imi bag conceiu prenatal problema este ca fostul patron nu imi mai raspunde la telefon,i-am trimis si ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate alisss4 alisss4 buna ziua.. o intrebare am si eu:banii ptr concediu de maternitate statul ii vireaza in contul societatii la care sunt angajata,daca societatea nu vrea sa mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil DanielaPostole DanielaPostole Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: angajata pe perioada determinata de munca: lucrez din mai 2014 pana la data de 01 mai 2015. In luna Iulie (aprox ... (vezi toată discuția)