avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studiile in drept sunt de lunga durata? Va salut! Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studiile in drept sunt de lunga durata? Va salut! Sunt absolvent ...

Studiile in drept sunt de lunga durata?
Va salut! Sunt absolvent al Academiei de politie - 3 ani. Mi-am echivalat studiile, am sustinut unele diferente pentru cei 3 ani si am urmat cursurile anului 4 la o facultate de drept, obtinand o diploma de drept. Recent m-am inscris la un concurs pentru care se cer studii universitare de lunga durata. Pot fi considerate studiile de drept ciclul 1 ca studii universitare de lunga durata? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 24 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, studiile in drept sunt de 4 ani și sunt considerate de lunga durata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati la Ministerul Educatiei ... intrucat legea nu mai mentioneaza SLD sau SSD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate angajatorul prin actele normative interne sa considere ... VKaty VKaty Poate angajatorul prin actele normative interne sa considere ca facultatile de 3 ani (in cazul de fata, 180 credite, an absolvire 2022), fara master in ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . sunt absolventa a colegiului tehnic nr 2 din cadrul ... Diana1Rucsandra2 Diana1Rucsandra2 Buna ziua . Sunt absolventa a Colegiului Tehnic Nr 2 din cadrul Universitatii \"Gh. Asachi\" Iasi- Facultatea Textile Pielarie din 1999 . Ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)