avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O imputernicire care expira dupa incetarea starii de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O imputernicire care expira dupa incetarea starii de alerta i-si ...

O imputernicire care expira dupa incetarea starii de alerta i-si mentine valabilitatea 90 zile de la incetarea acestei stari?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:16, 25 Martie 2022
Art. 4
(5) Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.
[ link extern ]

Nu spuneti ce fel de act e acea imputernicire, dar asta e textul din lege.
Imputernicirea este de reprezentare
Nu ati inteles, cititi textul de lege (asta e singurul) conteaza cine a emis actul, v-am subliniat ce tip de documente (ale carui emitent) isi prelungesc valabilitatea.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2022
latka, utilizator
un notar
Da.Trebuia sa precizati de la inceput ca e vorba de o imputernicire notariala. Si firmele pot emite imputerniciri de reprezentare.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2022
latka, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! avem nevoie de o părere din partea dumneavoastră ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Avem nevoie de o părere din partea dumneavoastră cu privire la următoarea situație : - într-un articol de presă s-a spus că : ,, o ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa imi comunicati opinia privind urmatoarea ... XYU XYU Buna seara, Va rog sa imi comunicati opinia privind urmatoarea situatie: Conform art. 15 alin. 3 din Ordonanţa de urgenţă nr. 70/2020, ASF-urile sunt ... (vezi toată discuția)
Dovada circulatie dupa incetarea starii de alerta Rssjrr Rssjrr Buna seara. Din data de 11.11.2020 circul cu dovada de circulatie care se prelungeste automat din 30 in 30 de zile fiind stare de alerta. Acum nu se va mai ... (vezi toată discuția)