avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Cm pt covid cu cat se plateste?( am un sal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Cm pt covid cu cat se plateste?( am un sal pe ctr ...

Buna ziua! Cm pt covid cu cat se plateste?( am un sal pe ctr de 8 oredar practic sunt platita pe ora) la un prgr de 12 ore).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:14, 24 Martie 2022
100% este procentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore suplimentare antoniax antoniax Buna ziua, va rog sa ma ajuta-ti cu un raspuns la urmatoarea situatie: luna trecuta (iunie) am lucrat 3 zile suplimentar( cate 4 ore peste programul de 8 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical -angajat la 2 firme Alin Liviu Alin Liviu Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de plata concediului medical pe care l-am avut. Din septembrie 2017 am fost angajat la 2 firma (firma 1 si firma 2) ... (vezi toată discuția)
Calcul tarif / ora suplimentara leonora leonora Buna ziua. Am cateva nelamuriri referitoare la calculul orelor suplimentare si va rog,daca se poate,sa ma ajutati cu un raspuns.Ma aflu intr-un proces in care ... (vezi toată discuția)