avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Închidere Gewerbe în Austria Știe cineva care sunt ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Închidere Gewerbe în Austria Știe cineva care sunt procedurile ...

Închidere Gewerbe în Austria

Știe cineva care sunt procedurile pentru închiderea gewerbului din Austria, ce acte trebuie și dacă se poate face acest lucru din România

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am o problemă cu asigurările sociale din austria ... 61dorina 61dorina Buna ziua,am o problemă cu asigurările sociale din Austria și aș vrea să știu dacă mă poate ajuta cineva. Va mulțumesc! (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc din spate asigurarea medicala? Satin Satin Buna ziua. Am venit in Germaniei acum 2ani si jumate. Mi am făcut Anmeldung imediat dupa ce am venit. Timp de un an nu am lucrat, iar dupa un an mi am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru gewerbe in germania? soaniyy soaniyy sint necesare acte traduse si legalizate in Romania pentru deschiderea unui gewerbe in Germania,si daca pot sa angajez persoane pe acest gewerbe?Mentionez ca ... (vezi toată discuția)