avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez la companie cu capital privat de4 ani.In ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la companie cu capital privat de4 ani.In decembrie 2020 ...

Lucrez la companie cu capital privat de4 ani.In decembrie 2020 am primit o diploma si o plachete pentru rezultate excelente in dezvoltarea firmei. In februarie 2022 mi s-a intocmit pentru prima data fisa de evaluare profesionala aferenta anului 2021 unde am obtinutcalificativul nesatisfacator la toate criteriile. Avand functie de conducere stiam ca mi-au acordat calificativul respectiv pentru inlaturarea mea de pe post.
Am depus contestatie care mi s-a respins fara motivare.Ulterior am fost convocat in 48 de ore la comisia de reevaluare (avand aceiasi componenta ca cea de la contestatie), unde am refuzat sa ma prezint.Am sanse de castig in istanta daca tac evaluarea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 24 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimeni nu va poate spune exact care va sunt sansele ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la art 24 din legea contenciosului administrativ, daca ... scg scg Referitor la art 24 din Legea contenciosului administrativ, daca am castigat la Tribnal si la Curtea de Apel dreptul la reevaluare anuala ca profesor pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ! urmeaza sa revin la serviciu din concediul de crestere ... oanadom oanadom Buna ! Urmeaza sa revin la serviciu din concediul de crestere copil, si la o luna se vor face 3 ani de la ultima promovare . Pot cere promovare in grad, avand ... (vezi toată discuția)
Contestatie raport evaluare performante functionari publici magdadn magdadn va rog, nu am gasit pe forum discutii cu privire la contestatia pe care persoana evaluata o poate face, asadar va rog un sfat. situatia este urmatoarea: am ... (vezi toată discuția)