avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ! Urmeaza sa revin la serviciu din concediul de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ! Urmeaza sa revin la serviciu din concediul de crestere ...

Buna ! Urmeaza sa revin la serviciu din concediul de crestere copil, si la o luna se vor face 3 ani de la ultima promovare . Pot cere promovare in grad, avand in vedere ca in timpul concediului de crestere copil am obtinut si o diploma de masterat in domeniu? sau se pot lua in calcul acele evaluari partiale- pt 2021 si 2020? Mentionez ca lucrez intr-o institutie publica, pe domeniul cultural-artistic.
Ultima modificare: Luni, 3 Aprilie 2023
oanadom, utilizator
Cel mai recent răspuns: oanadom , utilizator 09:20, 3 Aprilie 2023
Suspendarea raportului de serviciu în vederea beneficierii de concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani (…), constituie vechime în gradul profesional al funcţiei publice de execuţie pe care o deţineţi, astfel că în situaţia în care la revenirea din acest concediu aveţi cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovaţi puteţi promova la un concurs de promovare în grad profesional, sub condiţia îndeplinirii în mod cumulativ şi a celorlalte condiţii prevăzute de lege.
[ link extern ]

Potrivit legii, trebuie să fi obținut cel puțin calificativul „bine“ la evaluarea performanțelor individuale în ultimii 2 ani de activitate.
In speta, consider ca se va lua in considerare acele evaluari.
Stiam ca trebuie calificativul `foarte bine` - cel putin la noi, oricum m-as incadra cu ele.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am obținut ultima promovare in 2020, pe studii superioare. am ... oprat oprat Am obținut ultima promovare in 2020, pe studii superioare. Am evaluare pe anul 2020 cu fb, pe 2021 mi-am cerut fisa de evaluare pt ca nu este la dosar, deși ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime în gradul profesional al funcției publice. Deeaedu Deeaedu Buna ziua, sunt funcționar public in cadrul unui minister și am următoarea problema: In mai 2011 am promovat in gradul principal, fiind gravida in 6 luni. ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public la revenirea din concediu de maternitate buia buia As dori un sfat legat de promovarea unui functionar public in grad profesional . Ultima promovare a fost in decembrie 2009 iar in anul 2011 a fost in concediu ... (vezi toată discuția)