avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! O întrebare scurtă: eu ca și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! O întrebare scurtă: eu ca și tată,minorul fiind ...

Bună ziua! O întrebare scurtă: eu ca și tată,minorul fiind la mamă,pot cere în instanță stabilirea pensiei alimentare? Pensia urmând să fie plătită de mine...
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2022
popa607, utilizator
Cel mai recent răspuns: popa607 , utilizator 16:18, 24 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Sigur ca da.
Mulțumesc frumos!

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Sigur ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie incheiata in procedura divortului cu copii minori, la notar aleodor27 aleodor27 In acea conventie se prevede faptul ca autoritatea parinteasca se exercita in comun, minorul urmand sa locuiasca cu ambii parinti la [u]domiciliul comun[/u] si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară copil alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua In urma unui divort minorul va sta cu mama urmând ca tatăl sa plateasca pensie alimentară.Tatal doreste sa plateasca pensia in cont deschis pe ... (vezi toată discuția)
Modificare cuantum pensie alimentara versus modificare program de vizita minor! celentana26 celentana26 Buna! In urma unei hotarari judecatoresti definitive data in luna iulie a acestui an, s-a stabilit un program de vizita minor, cu preluare la dimiciliul ... (vezi toată discuția)