avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Sunt in concediu crestere copil in varsta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Sunt in concediu crestere copil in varsta de 1an 4luni, celalalt ...

Buna ziua.Sunt in concediu crestere copil in varsta de 1an4luni,celalalt copil in varsta de 2ani9luni fiind diagnosticat cu autism grad grav cu insotitor.
Pot beneficia de indemnizatie de handicap pana la 7ani?
Bugetul complementar este acelasi lucru cu indemnizatia?
Sotul poate beneficia de indemnizatie insotitor de la primarie?

Alte discuții în legătură

Buna ziua.sunt in concediu crestere copil in varsta de 1 an 4 luni,celalalt ... Mihaellatoma Mihaellatoma Buna ziua.Sunt in concediu crestere copil in varsta de 1an4luni,celalalt copil in varsta de 2ani9luni fiind diagnosticat cu autism grad grav cu insotitor. Pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in concediu de crestere copil pentru fetita mea ... alinaabeaboeru alinaabeaboeru Buna ziua! Sunt in concediu de crestere copil pentru fetita mea de 6 luni. Baiatul meu (3ani si 5luni) a fost diagnosticat cu autism. Pr certificatul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor acordata minorului cu handicap grav katharina.kiss katharina.kiss buna ziua sunt mama unei fetite ce detine certificat de handicap grad grav si care in curand va implini 3 ani . in prezent copilul beneficiaza de urmatoarele ... (vezi toată discuția)