avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Sunt in concediu de crestere copil pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Sunt in concediu de crestere copil pentru fetita mea ...

Buna ziua!

Sunt in concediu de crestere copil pentru fetita mea de 6 luni. Baiatul meu (3ani si 5luni) a fost diagnosticat cu autism. Pr certificatul de handicap este incadrat la grad grav cu insotitor. Pot beneficia si de indemnizatie de handicap in acelasi timp? Avand in vedere ca sunt in icc pentru cea mica?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2022
alinaabeaboeru, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt in concediu crestere copil in varsta de 1an 4luni, celalalt ... Mihaellatoma Mihaellatoma Buna ziua.Sunt in concediu crestere copil in varsta de 1an4luni,celalalt copil in varsta de 2ani9luni fiind diagnosticat cu autism grad grav cu insotitor. Pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.sunt in concediu crestere copil in varsta de 1 an 4 luni,celalalt ... Mihaellatoma Mihaellatoma Buna ziua.Sunt in concediu crestere copil in varsta de 1an4luni,celalalt copil in varsta de 2ani9luni fiind diagnosticat cu autism grad grav cu insotitor. Pot ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu grad accentuat de handicap buziladiana buziladiana buna ziua poate cineva mult mai informat decat mine ma poate ajuta in urmatoarea situatie Copilul meu in varsta de 2 ani si 3luni a fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)