avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.Sunt in concediu crestere copil in varsta de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.Sunt in concediu crestere copil in varsta de 1 an 4 luni,celalalt ...

Buna ziua.Sunt in concediu crestere copil in varsta de 1an4luni,celalalt copil in varsta de 2ani9luni fiind diagnosticat cu autism grad grav cu insotitor.
Pot beneficia de indemnizatie de handicap pana la 7ani?
Adica pot lua 2 indemnizatii in acelasi timp?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt in concediu crestere copil in varsta de 1an 4luni, celalalt ... Mihaellatoma Mihaellatoma Buna ziua.Sunt in concediu crestere copil in varsta de 1an4luni,celalalt copil in varsta de 2ani9luni fiind diagnosticat cu autism grad grav cu insotitor. Pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in concediu de crestere copil pentru fetita mea ... alinaabeaboeru alinaabeaboeru Buna ziua! Sunt in concediu de crestere copil pentru fetita mea de 6 luni. Baiatul meu (3ani si 5luni) a fost diagnosticat cu autism. Pr certificatul de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical crestere copil cu handicap ioan_claudiu84 ioan_claudiu84 Buna ziua . Am un copil in varsta de 3 ani , diagnosticat cu autism atipic, incadrat in grad de handicap grav cu insotitor. Pot beneficia de concediu medical ... (vezi toată discuția)