avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt practic separat de soție deşi locuim în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt practic separat de soție deşi locuim în acelaşi apartament ...

Sunt practic separat de soție deşi locuim în acelaşi apartament ,am încercat să fac autorecenzarea online,....fiind proprietarul apartamentului și capul aşa zisei familii...al treilea menbru este fiu+meu ,25 de ani ,cu care vorbesc,....dar nu ştiu CNP-ul soției și. nu vreau să provoc certuri cerândui-l .....
OK ,aştept recenzorul la uşä ,dar deschide soția ,să zicem azi ,şi declară cä am un anumit salariu....fără să știe cä eu de o săptămânä am demisionat de la job ....(nu i-am spus pentru a evita o ceartä ) ....,.apoi a doua zi eu declar cä nu am niciun venit .........in plus ,fiu-meu ,pe prooriul risc,lucreazä la negru și nu știu ce va declara .......
Ce consecințe pot fi ? ...se face o anchetă ? Riscä soția o amendä ?sau fiu-meu ?
Am vreo posibilitate de a face eu autorecenzarea online färä celelalte două CNP-uri ?
Ce prevede legea într-un caz în care soții sunt în prag de divorț și deși locuiesc impreunä ,nu comunicä ?.......Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:04, 25 Martie 2022
Toate persoanele care se autorecenzează trebuie să completeze chestionarul în funcție de situația avută la momentul de referință al recensământului care este ora ,,00:00” din ziua de 1 decembrie 2021.

Deci nu conteaza daca sunteti angajat la data recenzarii fie are on line sau cand vine recenzorul, ci daca erati in decembrie. Despre salariu nu va întreabă deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recensamant 2011: voi fi amendat daca am lapsus? cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? ce dovada am ca am fost recenzat? VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti ... (vezi toată discuția)
Recensamant... (e legal sa-mi fie cerute datele personale de oricine?) ilie0001 ilie0001 Daca la recensamant se cer date confidentiale (CNP, Serie si nr.BI, etc) este legal sau nu avand in vedere ca unii recenzori sar putea sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor ciorba ciorba Buna ziua, numele meu este A si am aflat de curand ca sotia vrea sa divorteze de mine, invocand faptul ca nu i-am aratat afectiune si sprijin moral atunci cand ... (vezi toată discuția)