avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intrebare: exista senzori de miscare cu care poti fi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intrebare: exista senzori de miscare cu care poti fi urmarit, ...

Intrebare > exista senzori de miscare cu care poti fii urmarit, prin planseul(tavan) unei locuinte de bloc.? Ala de, deasupra are un sistem de detectie, care stie in orice momemt cate persoane sunt in apartamentul de dedesupt, cum se misca, in ce camere stau, cand pleaca de, acasa stie cand nu i mai nimeni in locuinta, esti urmarit peste tot. Ii posibil tehnic asa ceva.? Si daca da nu i cunva fapta macar contraventionala daca nu penala.?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:36, 27 Martie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde stiti dvs ce stie cu adevarat vecinul?
As avea nevoie de un raspuns de la cunoscator al aparaturilor de genul celor descrise nu de filozofi bagatori in seama

gi-jane2 a scris:

Stiu ca exista camere/radare de detectie a caldurii emisa de corpul uman ce poate vede* prin perete dar asta este folosita de ISU in caz de cutremur, de armata/politie...
Nu vad cum ar ajunge in mana unui civil si nici dvs. nu cred ca sunteti o persoana importanta ce trebuie urmarita in asa fel...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Degeaba exista, nu are importanta daca exista sau nu, ca vecinul nu foloseste , exista doar filozofi increzuti care cred ca vecinii nu au ce sa faca decat sa ii urmareasca pe ei prin casa.

Atacant a scris:

As avea nevoie de un raspuns de la cunoscator al aparaturilor de genul celor descrise nu de filozofi bagatori in seama

gi-jane2 a scris:

Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2022
gi-jane2, moderator
Multumesc de raspuns, deci exista asa ceva

Ionut.ion a scris:

Stiu ca exista camere/radare de detectie a caldurii emisa de corpul uman ce poate vede* prin perete dar asta este folosita de ISU in caz de cutremur, de armata/politie...
Nu vad cum ar ajunge in mana unui civil si nici dvs. nu cred ca sunteti o persoana importanta ce trebuie urmarita in asa fel...

Alte discuții în legătură

Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)
Cine reface tencuiala prăbușită de pe balconul etajului superior, administrația sau proprietarul? Baricz Elena Baricz Elena Buna ziua!Puteti sa ma sfatuiti,ce este de facut??Tencuiala (pe jumatate) a balconului deasupra noastra sa prabusit la noi pe balcon,la vecina de la ... (vezi toată discuția)
Apartamente alaturate neincalzite dinculeana dinculeana Buna ziua, Am si eu o problema . Locuiesc la etajul 3 al unui bloc care este debransat de la sistemul centralizat de caldura din anul 2003-2004. Aproape ... (vezi toată discuția)