avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Poate un angajator sa-ti recunoasca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Poate un angajator sa-ti recunoasca aptitudinile profesionale,dar ...

Buna ziua.
Poate un angajator sa-ti recunoasca aptitudinile profesionale,dar refuza angajarea ta in societatea pe care o reprezinta,pentru faptul ca in urma cu 8 ani ai actionat societate in instanta pentru drepturi banesti cuvenite,iar in momentul de fata refuza angajarea,afirmind ca nu mai angajeaza persoane care au actionat societatea in instanta si ca nu-i place de figura solicitantului pentru angajare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este dreptul angajatorului sa-si selecteze viitorii angajati, chiar daca anterior ati mai fost angajat al firmei respective.
Da, poate .... este decizia angajatorului pe cine angajeaza sau nu ...
Buna ziua.Multumesc de raspuns,dar puteti s-mi precizati articolul din Cdul Munciin care este prezentat cele afirmate de dumneavostra ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art.3, art.14, art.40 din Codul muncii.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Reangajare salariat urmata de o viitoare concediere cristina69 cristina69 Buna ziua. V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele: Un fost angajat (care a fost concediat in timp ce se afla in incapacitate temporara ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare SabauZ SabauZ Buna, In curand la serviciu ni se va da o notificare de disponibilizare colectiva, deoarece punctul de lucru la care activam se va desfiinta. Totusi, ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta jud. conelia anghel conelia anghel In urma unui litigiu de munca ( falsa reintegrare ) instanta a hotarat admiterea cererii mele prin care solicit reintegrarea pe post, cheltuieli de jud. si ... (vezi toată discuția)