avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Poate un angajator sa-ti recunoasca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Poate un angajator sa-ti recunoasca aptitudinile profesionale,dar ...

Buna ziua.
Poate un angajator sa-ti recunoasca aptitudinile profesionale,dar refuza angajarea ta in societatea pe care o reprezinta,pentru faptul ca in urma cu 8 ani ai actionat societate in instanta pentru drepturi banesti cuvenite,iar in momentul de fata refuza angajarea,afirmind ca nu mai angajeaza persoane care au actionat societatea in instanta si ca nu-i place de figura solicitantului pentru angajare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara.
Nu am plecat eu de la ei,ei ne-au disponibilizat ,nu din vina noastra, detinem acte doveditoare ca nu a fost vina noastra am fost disponibilizati in anul 2013 luna August.Am fost la toate Locurile de munca oferite de AJOFM Dambovita,dar degeaba toti Angajatori i-mi spuneau acelasi lucru Sunteti prea in varsta,va sunam noi,mergeti sa va scoata la pensie cei care vau muncit,etc.In 2019 am lucrat ca Mecanic de intretinere si reparatii biciclete,dar cu Pandemia sa restructurat si acest post.Muncesc cu ziua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare salariat urmata de o viitoare concediere cristina69 cristina69 Buna ziua. V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele: Un fost angajat (care a fost concediat in timp ce se afla in incapacitate temporara ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare SabauZ SabauZ Buna, In curand la serviciu ni se va da o notificare de disponibilizare colectiva, deoarece punctul de lucru la care activam se va desfiinta. Totusi, ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta jud. conelia anghel conelia anghel In urma unui litigiu de munca ( falsa reintegrare ) instanta a hotarat admiterea cererii mele prin care solicit reintegrarea pe post, cheltuieli de jud. si ... (vezi toată discuția)